Undervisning – Norsk

Undervisningstilbud

Direkte:

Jeg underviser på alle niveauer inden for dressur og sprang. Jeg bruger headset og det er dermed let at forstå hvad jeg sier.

Jeg holder en god del kurs i Sverige , Tyskland og rundt i vores vidstrakte land – Norge.

I to dagers kursene prøver jeg at få organiseret en teori om aftenen, således at eleverne får en større forståelse for ridelæren.

Mine ridetimer er på 40 minutter og prisen varierer lidt eftersom hvor langt det er at rejse dit du bor.

Online:

Efter krisen med Corona er det blevet en stor interesse for online timer. Jeg har mange elever som rir fast på tid hver uge. Prisen er 400.- kr

Teknisk set er det ganske enkelt.

  1. Du har en venn som er venner med mig på Facebook – vedkommende filmer dig over messenger. Du rir med høretelefoner. Hvis forbindelsen er dårlig eller du ønsker at filmere skal høre på undervisningen ringer jeg dig på din telefon som du har i lommen din med høretelefoner.
  2. Nogle af elevene har gået til indkøb og Pivo der kamera følger automatisk. Prisen for pivo ligger på rundt 2000.-kr
  3. Nogle gange over skype – det virker også kjempefint.

Webinarer:

Jeg har i det sidste år holdt en god del webinarer på temaer inden for hest og ridning. Dette har været meget populært eftersom dagens ryttere er blevet mere nysgerrige på alt rundt hesten og selvfølgelig den klassiske ridelære. Disse terminer bliver lagt ud på Facebook, Instagram og min hjemmeside www.lilliangrepne.com

Foredrag:

Jeg har ved flere anledninger holdt foredrag på årsmøder eller klubbmøder for forskjellige rideklubber rundt i landet. Indlæggene mine er normalt på rundt 60 minutter + mulighed for at stille spørgsmål. Kontakt gerne på mail: lillian.grepne@gmail.com Foredrag gælder alle temaer inden for ridesporten og egner sig godt til alle aldersgrupper.