Undervisning – Dansk

Undervisningstilbud

Direkte:

Jeg underviser på alle niveauer i dressur og springning. Jeg bruger headset, og det er derfor nemt at forstå, hvad jeg siger.

Jeg afholder mange kurser i Sverige, Tyskland og rundt omkring i vores store land – Norge.

På todageskurserne forsøger jeg at arrangere teori om aftenen, så eleverne får en bedre forståelse af ridetimerne.

Mine ridetimer er 40 minutter lange, og prisen varierer lidt afhængigt af, hvor langt det er at rejse til, hvor du bor.

Online:

Siden coronakrisen har der været en enorm interesse for onlineundervisning. Jeg har mange elever, som rider en fast tid hver uge. Prisen er 400 kroner.

Teknisk set er det ret enkelt.

  1. Du har en ven, som er ven med mig på Facebook – de filmer dig over messenger. Du kører med hovedtelefoner. Hvis forbindelsen er dårlig, eller du vil have filmskaberne til at lytte til lektionen, ringer jeg til dig på din telefon, som du har i lommen med hovedtelefoner.
  2. Nogle af de studerende har været ude at shoppe, og Pivo-kameraet følger automatisk med. Prisen for Pivo er omkring 2000 kr.
  3. Nogle gange over skype og zoom – det fungerer også godt.
 

Webinarer:

I det seneste år har jeg afholdt en lang række webinarer om emner relateret til heste og ridning. Det har været meget populært, da nutidens ryttere er blevet mere nysgerrige på alt omkring hesten og selvfølgelig de klassiske ridetimer. Disse sessioner er lagt ud på Facebook, Instagram og min hjemmeside www.lilliangrepne.com

Foredrag:

Jeg har ved flere lejligheder holdt foredrag på årsmøder eller klubmøder for forskellige rideklubber rundt om i landet. Mine præsentationer varer normalt omkring 60 minutter + mulighed for at stille spørgsmål. Du er velkommen til at kontakte mig via e-mail: lillian.grepne@gmail.com Foredrag gælder alle emner inden for ridesporten og er velegnede til alle aldersgrupper.