Pararyttere

En stor berigelse for mig har været de 12 år, hvor jeg trænede blinde Anne Cecilie Ore i paradressur. Hun lærte meget af mig, men jeg lærte lige så meget af hende og hendes unikke mod.

Der er ingen forhindringer, kun udfordringer.

I min undervisning tager jeg udgangspunkt i det, jeg bliver præsenteret for, og arbejder sammen med hesten og eleven mod et mål, som vi sammen tror på, at vi kan nå. Ting tager tid, og nogle ting kan tage længere tid. Det er vigtigt at finde glæden i det, man gør.

Gennem mit samarbejde med Anne Cecilie har jeg lært mange fantastiske mennesker i parasporten at kende. Alle har forskellige udfordringer at arbejde med, og det har været en rig læringsoplevelse for mig at få et stort indblik i denne sport.

I 2014 rejste jeg med min hest Ballantine til verdensmesterskaberne i Caen, Frankrig. Vera Lucia Mazzilli startede ham for Brasilien og købte ham af mig. De er med på det hold, der repræsenterer Brasilien ved De Paralympiske Lege i 2016. Jeg tilbragte 3 uger tæt på deres team, og det var en oplevelsesrig tid med ny læring.